ZUL ARIFFIN MOHON MAAF, TIADA NIAT TUNJUK

ZUL ARIFFIN MOHON MAAF, TIADA NIAT TUNJUK

ZUL ARIFFIN MOHON MAAF, TIADA NIAT TUNJUK

“Korang jgn lak igt sy ni tiber nak jadi itu ini lak ek, saya cume ‘trying’ sebaik mungkin nak menimba ilmu, pengalaman.. kerisauan dan sokongan korang sy hargai, sweet korang ni.

“Minta maaf tau klu saya post kt iG or Twitter psl agama, langsung takde niat nk menunjuk, raih pujian,nak perhatian, cuma share experience je, wlupun cedok nasi, klu Allah swt tak izinkan, tak sampai saya kt tempat tu,, cedok nasik pun boleh senyum 1 hari tau,” itulah kata pelakon Zul Ariffin menerusi laman Twitter miliknya.

Zul sejak kebelakangan ini dilihat kerap turun padang mengikuti program kebajikan bersama pendakwah terkenal, Ustaz Ebit Lew. Malah, Zul turut memuat naik video apabila berpeluang memberi makanan kepada orang miskin dan jalanan bersama pasukan Ustaz Ebit.





ZUL ARIFFIN MOHON MAAF, TIADA NIAT TUNJUK

Pelakon itu bagaimanapun memohon maaf dengan perkongsiannya berkaitan agama di media sosial. Ujarnya, dia tiada niat menunjuk tetapi hanya berkongsikan pengalaman.

Dalam pada itu, Zul berkata meskipun hanya menyenduk nasi, ianya pengalaman yang sangat berharga dan membuatkannya tersenyum selama satu hari.

Minggu lalu, Zul mengumumkan pengunduran dirinya daripada sebarang pencalonan Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke-34. Zul menjelaskan dia menarik diri bukan kerana ingin bersara dari dunia hiburan, tetapi mahu menjadi insan lebih baik.

 





ZUL ARIFFIN MOHON MAAF, TIADA NIAT TUNJUK

ZUL ARIFFIN MOHON MAAF, TIADA NIAT TUNJUK

Disyorkan Untuk Anda :

Lawati LamanĀ Facebook Kami


https://edisisiasat.com/2021/09/16/mekanik-gila-talak-ditahan-polis-susulan-ancaman-simbah-asid/

 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker