ANAK SULUNG DIDIE ALIAS : DAPAT BERAYA DENGAN SATU FAMILY

"HARINI DALAM SEJARAH, SETELAH 20 TAHUN PENANTIAN... "

ANAK SULUNG DIDIE ALIAS : DAPAT BERAYA DENGAN SATU FAMILY

“20 years later.. 🤍. Siapa sangka, dulu terpaksa ambik turn nak beraya dengan mamy ke ayah dulu eh. Nak kena jaga hati dua dua walaupun ada yg terasa. Impian semua anak anak dari “broken family” utk satukan mak dan ayah mereka. Mungkin nampak mcm broken family utk semua, tapi bagi kiteorg love & care dari mamy ayah dua dua kiteorg dapat walaupun dorang tak together.

“Walaupun stigma org tentang broken family ni kata anak-anak akan terabai lah, anak anak memberontak, anak-anak tak cukup kasih sayang. It may be broken to some, but not to us. Thank you mamy ayah daddy sebab selalu ingat kan kakak & adik2 tentang tanggungjawab kiteorg dgn mak ayah. Never once kiteorg rasa kiteorg dari broken family. We’re still a family but not together je.

“Tapi harini dalam sejarah, setelah 20 tahun penantian, kakak & adik2 dapat beraya dengan satu family 🥹 priceless! and we should hold on to this moment forever. Terima kasih sbb buat anak anak happy. Terima kasih sebab buat semua ni utk kiteorg. Kiteorg tak mintak banyak, tapi saat ni yg kiteorg tunggu dari tahun 2002 sampai harini.





“Eh terpanjang pulak tp percayalah, mak ayah mungkin boleh bercerai, tapi bukan mak ayah dan anak anak. Jangan putus harapan, jangan putus doa,” demikianlah tulis anak sulung kepada pelakon dan usahawan Didie Alias iaitu Nur Dhaniyah Mohd Ridzuan yang meluahkan rasa syukur dan gembira apabila dapat meraikan Syawal bersama kedua ibu bapa buat pertama kali selepas ibunya berpisah dengan pelakon Ridzuan Hashim pada tahun 2002.

Perkongsian pemegang Ijazah Sarjana Muda Teknologi Multimedia dalam Reka Bentuk Multimedia Interaktif menerusi laman Instagram miliknya awal Mei lalu itu telah mencuri perhatian ramaia yang rata-rata meluahkana rasa sebak.

Ibu kepada dua cahaya mata itu juga turut berterima kasih kepada kedua orang tuanya atas kenangan paling berharga itu. Melihat pada foto yang dikongsikan, kesemua ahli keluarga dilihat mengenakan persalinan senondon dalam rona biru cair.





IFA RAZIAH BERAYA DENGAN KERETA BARU

 

ANAK SULUNG DIDIE ALIAS : DAPAT BERAYA DENGAN SATU FAMILY

 






​Disyorkan Untuk Anda :

Lawati Laman :


Jika anda mengalami kemurungan dan tekanan hubungi : – MHPSS di 03-29359935 atau 014-3223392

Penderaaan rumahtangga : –  Talian Kasih 15999 / WhatsApp Talian Kasih di 019-2615999.

KSK-Care JAKIM di WhatsApp 0111-9598214. Befrienders Kuala Lumpur di talian 03-76272929.

Kongsikan kepada keluarga dan rakan anda.


Raja Fitnah Memfitnah Parti Sendiri





 

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker