NABILA RAZALI : DIKECAM NETIZEN

TAK KENAL RENGGO ARROW DALAM ICSYVMY 5

NABILA RAZALI : DIKECAM NETIZEN

“Takkan la saya tak kenal Abang Renggo, saya membesar dengan lagu-lagu dia, jadi siulan sejak kecil. Tapi kita kena faham konsep program ini, setiap peserta diberi kelainan karakter daripada watak realiti.

“Tugas panel juri pun nak kelirukan artis jemputan. Itulah yang best tentang program ini. Saya tak perasaan masa itu sebab Abang Renggo lain karakter, baju dan cermin mata hitam… pakai topi koboi, jalan pun tunduk sahaja.

“Malah semasa berehat untuk iklan, peserta tak dibenarkan bersuara atau berinteraksi dengan kami semua. Semua tunduk sahaja, tak boleh nak tengok muka betul-betul.





“Malam itu memang sukar nak buat pilihan… selepas habis program, saya terus jumpa Abang Renggo dan minta maaf! Dia gelak sahaja dan okay sangat, kami sempat bertukar nombor, mungkin boleh bekerjasama lagi lepas ni.

“Sebelum ini pun pernah sepentas. Jadi korang janganlah marah Bella ya… jangan risau, Bella kenal Abang Renggo!” itulah kata penyanyi Nabila Razali apabila menerima kecaman netizen, dek kerana menyingkirkan vokalis kumpulan Arrow iaitu Renggo dalam program I Can See Your Voice Malaysia musim kelima (ICSYVMY 5) yang bersiaran pada Ahad lalu.

Tampil menjawab dakwaan kononnya dia tidak mengenali penyanyi senior itu, Nabila berkata dia tertipu dengan identiti penyamaran yang dibawa oleh Renggo hingga tidak menyedari penyanyi itu merupakan salah seorang peserta.





 

Remaja perempuan jadi mangsa rogol abang

NABILA RAZALI : DIKECAM NETIZEN

 






​Disyorkan Untuk Anda :

Lawati Laman :


Jika anda mengalami kemurungan dan tekanan hubungi : – MHPSS di 03-29359935 atau 014-3223392

Penderaaan rumahtangga : –  Talian Kasih 15999 / WhatsApp Talian Kasih di 019-2615999.

KSK-Care JAKIM di WhatsApp 0111-9598214. Befrienders Kuala Lumpur di talian 03-76272929.

Kongsikan kepada keluarga dan rakan anda.

 





PH: Lantikan Tajuddin Sebagai Duta Memalukan, Don’t Probok Probok Lah…

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker