Vida Jawab Teka-Teki Semua

Apa Yang Berlaku Di TikTok, Saya Tengok Je - Ada Syak Kacak Ialah 'Sultan Pemurah

Vida Jawab Teka-Teki Semua

Vida Jawab Teka-Teki Semua

Baru-baru ini, hangat diperkatakan di media sosial mengenai siapakah gerangan di sebalik individu misteri yang menggelarkan dirinya sebagai Sultan Pemurah.

Nama samaran Sultan Pemurah mula mendapat perhatian selepas dia dikatakan sering memberikan ‘online gift’ mewah buat para pempengaruh yang mengadakan sesi siaran langsung di aplikasi Tik Tok.

Lantaran itu, para netizen mula berteka-teki untuk mencari tahu indentiti sebenar dermawan misteri tersebut.





Antara nama yang disebut-sebut sebagai pemilik akaun terbabit ialah anak kepada usahawan terkenal, Datuk Seri Vida iaitu Kacak berdasarkan tonasi suaranya.

Vida ketika dihubungi MH memaklumkan dia sendiri tidak pasti mengenai perkara itu, namun, tidak menolak individu tersebut adalah daripada kalangan komuniti permainan video dalam talian.

Menurut Vida lagi, tiada keperluan juga bagi dirinya untuk bertanyakan hal sedemikian kepada anaknya itu.


Disyorkan Untuk Anda :






“Saya pun tak tahu sebenarnya. Nak kata ya atau tidak, pengguna-pengguna tegar Tik Tok atau yang sering bermain video game ini mungkin tahulah siapa orangnya.

“Saya rasa lebih elok kita biarkan sahaja ia rahsia. Kalau kita tahu siapa orangnya, dah bukan ‘mystery giver’ lagi dah. Kacak pun selalu dalam bilik bermain video game. Rasanya komuniti mereka tahu je pasal perkara ni,” katanya kepada MH.

Ditanya adakah dia risau jika anaknya itu membelanjakan wang untuk memberikan hadiah di media sosial, penyanyi lagu I AM Me itu memberitahu, anak-anak bijak menguruskan kewangan mereka sendiri.





 

“Mereka ada cara dan pendapatan mereka sendiri. Daripada beli kasut dan baju berpuluh ribu, biarlah budak-budak ini dengan cara mereka. Budak-budak sekarang pelik sikit cara hiburan mereka.

“Saya pun tiada bertanya kepada Kacak. Saya biarkan sahaja apa dia nak buat. Walau apapun, saya akan tetap beri sokongan. Apa yang berlaku di Tik Tok, saya tengok je,” katanya lagi.

Selain Kacak, antara nama selebriti lain yang turut ditebak sebagai Sultan Pemurah termasuk pelakon Aeril Zafrel dan suami arwah Siti Sarah, Shuib.





Untuk berita hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

Kredit Foto: Instagram Datuk Seri Vida

 

Vida Jawab Teka-Teki Semua


Disyorkan Untuk Anda :

Lawati Laman :


PN Tetap Tuntut Jawatan TPM Ketika RUU Anti Lompat Parti Di Bahaskan Di Parlimen





 

 

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker